Inici Societat Monbus Hispano Igualadina: un autocar avariat cada 2,5 dies

Monbus Hispano Igualadina: un autocar avariat cada 2,5 dies

COMPARTIR
Un autocar de Monbus Hispano Igualadina, avariat a l'accés del Polígon del Pla de les Gavarreres. Foto: Twitter @estemArreglats

Un autobús de Monbus-Hispano Igualadina s’ha avariat, aquest dilluns a la tarda, a la rotonda d’accés al polígon del Pla de les Gavarreres d’Òdena i al dels Plans d’Arau de la Pobla de Claramunt. El vehicle s’ha quedat aturat al lateral de la calçada fins que una grua se l’ha emportat.

Aquesta és almenys la tercera avaria que pateix un vehicle de la companyia Monbus Hispano Igualadina en només una setmana. El passat 30 de juliol un autocar va quedar aturat al marge de l’autovia A-2, on van restar una trentena de passatgers fins que van ser recollits per un altre autocar.

El passat divendres, un altre autocar va quedar avariat al pont d’accés a Igualada des de La Masia, a prop de Funosa, i aquest dilluns s’ha produït aquesta tercera avaria. La mitjana, segons aquests casos que s’han conegut, és d’un bus avariat cada 2,5 dies des del passat 30 de juliol.

Tot plegat s’afegeix a les desenes de queixes d’usuaris a través de les xarxes socials, que denuncien que els horaris d’estiu de la línia Igualada-Barcelona són insuficients per absorbir el nombre de passatgers.

L’aplicació #hispanofail ha rebut un total de 12 incidències en el que portem del mes d’agost. 8 han estat per manca de places i passatgers drets, mentre 4 denúncies són per retards.

La companyia Monbus Hispano Igualadina acumula un llarg historial d’incidències que van fer que el Departament de Territori anunciés a finals de l’any passat que s’obriria un procés per rescatar la concessió del servei per l’acumulació d’infraccions de la companyia. Un procés del qual el govern català no ha anunciat cap novetat.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*