Inici Societat Monbus Hispano Igualadina es farà càrrec dissabte de la línia Manresa-Barcelona

Monbus Hispano Igualadina es farà càrrec dissabte de la línia Manresa-Barcelona

COMPARTIR

Monbus Hispano Igualadina es farà càrrec, a partir del proper dissabte, de l’explotació de la línia regular entre Manresa i Barcelona. El Tribunal Suprem va decretar el passat mes de març que la concessió del servei havia de ser per l’empresa anoienca, després que Monbus Hispano Igualadina interposés un contenciós contra la resolució de la Generalitat del 2010 que havia atorgat el servei a Bages Exprés.

Monbus ha anunciat que incrementarà en un 33% la freqüència de pas dels busos. Si fins ara es feien entre setmana 27 viatges d’anada i 28 de tornada, a partir del 17 de desembre se’n faran 36 entre Manresa i Barcelona i 34 entre la ciutat comtal i la capital del Bages. Són tres més dels que la UTE Bages Exprés –que explotarà la línia fins el dia 17 de desembre– oferia fins ara.

Aquest increment ha estat acceptat de bon grat per uns usuaris que en els darrers mesos han denunciat a les xarxes socials en més d’una ocasió que la saturació del servei els feia viatjar drets fins a Barcelona, una queixa encara habitual entre els usuaris de la línia Igualada-Barcelona.

Carmina Oliveras / elsetmanari.cat

FER UN COMENTARI

*