Inici Societat Monbus defensa que presta un servei ‘completament normal’

Monbus defensa que presta un servei ‘completament normal’

COMPARTIR

L’empresa Monbus Hispano Igualadina defensa el servei que presta a la línia de transport de viatgers entre Igualada i Barcelona després que divendres el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, anunciés que la Generalitat obriria un expedient de caducitat de la concessió.

Un portaveu de l’empresa Monbus considera que “l’auditoria evidenciarà que el servei es presta en paràmetres completament normals”. El mateix portaveu assegura que des de la companyia gallega estan “plenament convençuts que l’expedient acabarà favorablement per a l’empresa”. La companyia té la concessió del servei fins l’any 2028.

Aquesta postura contrasta amb la de la Generalitat, que va fer públic divendres que el procés d’auditoria del servei havia finalitzat amb l’obertura d’entre 6 i 8 expedients per infraccions greus per incompliments en el servei que s’afegien a 16 expedients més que Monbus tenia oberts pel servei entre Igualada i Barcelona, que fan servir prop d’un milió de viatgers cada any.

Segons l’auditoria realitzada per l’Autoritat del Transport Metropolità, un 8% de les parades que haurien de fer els busos no es fan, un 12% de les inspeccions dels vehicles són desfavorables i la companyia fa canvis d’horaris “unilaterals” sense informar prèviament als usuaris.

1 COMENTARI

  1. Despres sense comptar amb la reducció d’autobusos que hi ha hagut, entre Igualada – Capellades – Barcelona… De tants que es veien fa una temporada, ara nomes en pots veure 10 al día e inclus menys.

FER UN COMENTARI

*