Inici Destacats El món es dona cita a l’escola Garcia Lorca

El món es dona cita a l’escola Garcia Lorca

COMPARTIR

Aquest any, la setmana cultural de l’escola García Lorca ha estat dedicada al món. “Tot un món per aprendre” ha estat el lema de la setmana durant la qual mestres i alumnes han après molt sobre els diversos països que des de començament de curs donen nom a les classes. Països d’Europa, d’Àfrica, d’Àsia i d’Amèrica.

Durant aquests dies a l’escola no s’han seguit els horaris habituals sinó que s’han fet activitats molt diverses: tallers en grups d’alumnes des de p3 fins a 6è barrejats, sortides, pel·lícules, danses, balls i cançons dels diversos països i han rebut la visita de persones de diferents orígens que han explicat com és la vida en els diversos llocs del món.

A més, de l’Àsia han tingut una sessió de contes a càrrec de persones thailandeses, filipines i xineses, d’Amèrica van assistir a una sessió de teatre, uns nois i noies africans van fer amb els alumnes un taller de percussió i també s’han construït monuments coneguts del món amb els tallers Kapla.

El divendres es va fer una cloenda on hi va haver demostracions de tot el que han après o construït en els tallers, entre ells un drac xinès de 7m de llarg.

Una setmana molt ben aprofitada i que ha donat als alumnes una visió força completa del món en que vivim.

mon garcia lorca 4 mon garcia lorca 3 mon garcia lorca 2

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*