Inici Cultura Els Moixiganguers fan una nova tripleta de castells de 8 per Festa...

Els Moixiganguers fan una nova tripleta de castells de 8 per Festa Major

COMPARTIR

Els Moixiganguers d’Igualada han revalidat la tripleta de castells de 8 i la seva millor actuació de l’any en la diada castellera de Festa Major, que s’ha celebrat aquest diumenge al migdia amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls i els Capgrossos de Mataró.

Les tres colles han iniciat l’exhibició amb pilars de 4 que han caminat des de la sortida de l’ofici a la Basílica de Santa Maria fins a la plaça de l’Ajuntament.

Els morats han signat un dos de vuit amb folre, el tres de vuit i el quatre de vuit, la segona tripleta de 8 de l’any. No han acabat provant el quatre de nou amb folre, la seva màxima construcció que van assolir per primer cop l’any passat al Concurs de Tarragona.

La Colla Joves Xiquets de Valls ha dominat el tres de nou amb folre però han descartat el quatre després de desmuntar-ne tres peus i desmuntar un cop l’estructura. Han decidit descarregar el dos de vuit folrat i el quatre de vuit amb el pilar per tal de sumar tres estructures.

La pinya dels Moixiganguers ha recolzat als de Valls per fer possible el pilar de vuit amb folre i manilles, el primer que es veia a la plaça castellera igualadina.

Els Capgrossos de Mataró han apostat pel quatre de vuit com a millor construcció i també han descarregat el dos de set i el cinc de set.

La diada castellera ha finalitzat amb diferents pilars de les colles participants.

1 COMENTARI

  1. Trobo que el castell de gamma extra, pilar de vuit amb folre i manilles queda una mica diluït dins de la crònica. Coses meves.

FER UN COMENTARI

*