Inici Destacats Moha deixa la banqueta del CF Igualada

Moha deixa la banqueta del CF Igualada

COMPARTIR

A través d’un comunicat oficial, el Club Futbol Igualada ha fet públic aquest dimarts que el fins ara entrenador del primer equip masculí, Moha, deixa el càrrec “de comú acord” amb al club de la capital de l’Anoia. L’equip igualadí és cuer del seu grup de Tercera Divisió amb 11 punts després de 17 jornades. Dissabte va patir la darrera derrota per 3 a 6 a casa del Figueres.

El comunicat exposa que “ha estat una decisió que ha costat molt de prendre, però atès als últims resultats i esdeveniments, i pensant en el futur immediat de l’equip a la Tercera Divisió, s’ha pensat que seria el més adient per a tothom”. El club agraeix la feina del tècnic durant els darrers dos anys, un període en el que ha conduït l’equip a la Tercera Divisió i el club reconeix que “ha deixat petjada, tant en en l’aspecte futbolístic com en l’aspecte humà”.

El propi entrenador s’ha volgut acomiadar de la família del CF Igualada recordant jugadors, tècnics i afició, recordant que “el futbol és només un joc. Un esport meravellós, només això. Un esport d’equip que el juguen nens i nenes, adolescents i adults, que s’equivoquen, com tots ho fem… Seria important tenir en compte coses que s’entrenen a banda dels aspectes tàctics, tècnics, físics, psicològics… Amb la humilitat, l’empatia, l’alegria, l’esforç, el compromís, la responsabilitat, el respecte o el carinyo. Vam guanyar, vam perdre, ens vam divertir, segons escrivia l’escriptor uruguaià Eduardo Galeano. Bona reflexió. Una salutació i molta sort d’ara en endavant”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*