Inici Societat Mobilització a la Torre de Claramunt per exigir canvis al porta a...

Mobilització a la Torre de Claramunt per exigir canvis al porta a porta

COMPARTIR

Veïns de la Torre de Claramunt estan convocats aquest divendres a les 19:00 a una concentració per forçar canvis al sistema de recollida d’escombraries porta a porta.

A la convocatòria es demana “un sistema digne, igualitari, escalable, viable econòmicament i transparent” i es rebutja el sistema actual “fet sense comptar amb els veïns”.

La mobilització, que es farà a la zona de la deixalleria, vol recuperar els contenidors convencionals fins que s’acordin canvis de la mà de meses de negociació “entre veïns i empreses”. També es reclama un compromís per tal que l’estalvi que suposarà l’augment de reciclatge per a les arques municipals de la Torre de Claramunt es tradueixi en una reducció del rebut de la taxa d’escombraries.

Per altra banda, el PSC de la Torre de Claramunt denuncia que el servei que es presta al municipi es desenvolupa amb “una diferència substancial” respecte al que es va aprovar al ple municipal el mes de març de 2017. Els socialistes consideren que “el procediment administratiu emprat no es correspon amb la legislació actual, deixant la ciutadania indefensa davant d’una acció totalment arbitrària”. El PSC acusa també el govern de la Torre (PDeCAT) d’ocultar la informació necessària sobre aquest servei.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*