Inici Motor Miquel Prat i Daniel Montaner, campions del Volant Racc 2012 al 2000...

Miquel Prat i Daniel Montaner, campions del Volant Racc 2012 al 2000 Viratges

COMPARTIR

[Img #1967]El passat dissabte dia 27 d’octubre la jove parella del Moto Club Igualada es van proclamar Campions absoluts del Volant Racc trofeu Mobil1-Mavisa 2012 al finalitzar primers al Ral·li 2000 viratges que es va disputar a la població de Manresa, amb alguns trams de recorregut per municipis de l’Alta Anoia.


Miquel va fer una cursa molt intel•ligent situant-se al capdavant de la [Img #1966]classificació del Volant en els dos primers trams, deixant així una còmode avantatge de 20 segons, marge que va mantenir durant tota la cursa, respecte al segon classificat Joel Guerrero. La resta del dia els scratxs s’anaven alternant entre Prat i Guerrero, fins arribar a l’últim tram del vespre, Talamanca on Guerrero va perdre qualsevol oportunitat de remuntar al patir una petita sortida de carretera que, tot i no tenir conseqüències majors, li va fer perdre molt temps al tram. Guerrero va finalitzar segon i així també afiançava el sub-campionat. El tercer classificat de la Copa Monomarca al 2000 viratges va ser Jordi Rodriguez desprès de l’abandonament de Jordi Salinas degut a un retràs en un Control Horari, que finalment assoleix la tercera posició del Campionat.


Miquel Prat i Daniel Montaner es mostraven molt satisfets de com havia anat la temporada: “Vull agrair a tot l’equip, amics i família el seu suport i ajut i reconèixer la gran feina que han fet durant les dues últimes temporades” deia el de Castellfollit del Boix al Parc Tancat de Manresa.


A la prova del Bages també s’hi va decidir el Campionat de Catalunya de Ral·lis a on Josep Maria Membrado i Josep Ramon Ribolleda, amb un Mitsubishi Evo X, s’han proclamat campions al finalitzar la cursa en segona posició, sumant així els punts necessaris per endur-se el títol. Climent Domingo i Joan Venceslao, amb Mitsubishi Lancer Evo X, es van endur la prestigiosa prova, seguits de Jordi Gaig i Aleix Astudillo, amb el seu Porsche 911 GT3 que van assegurar la tercera plaça amb comoditat.


Miquel Prat i Daniel Montaner es plantegen ara la nova temporada sense descartar fer el salt cap al Campionat d’Es[Img #1968]panya de Ral·lis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*