Inici Destacats Miquel Iceta inicia la pre-campanya del PSC a l’Anoia

Miquel Iceta inicia la pre-campanya del PSC a l’Anoia

COMPARTIR

Els Socialistes de l’Anoia inicien la pre-campanya per les eleccions del 21 de desembre al Parlament de Catalunya aquest dimarts 28 de novembre amb la visita de Miquel Iceta a diferents municipis de la comarca. Tots els actes tindran també la presència dels candidats anoiencs Jordi Riba, Salus Monteagudo i Isis Abad.

La primera aturada serà a Masquefa, on els Socialistes masquefins han organitzat ‘Un Cafè amb Miquel Iceta’. Un acte informal on entre cafè i cafè el candidat socialista explicarà els eixos de la seva campanya i on conversarà amb els veïns. Aquest acte està previst a les 10.45h a la Cafeteria del CTC. Després, i amb una passejada pels carrers de Masquefa, els candidats arribaran fins el mercat setmanal.

Posteriorment Miquel Iceta i la resta de candidats es desplaçaran a Igualada, on està prevista, cap a les 12.30h una visita institucional a APINAS amb l’objectiu de conèixer a fons l’entitat i felicitar els seu 50è aniversari.

En acabar la visita a APINAS està previst realitzar un passeig pel barri de Fàtima i fer un petit vermut-tertúlia amb els seus veïns.

Per acabar, cap a les 14.30h dinar de germanor a Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui. Militants i simpatitzants socialistes de tota la comarca dinaran junts entorn Miquel Iceta i la resta de candidats. Està previst un comentari del candidat en relació a la situació actual i les eleccions del 21D al Parlament de Catalunya. L’acte finalitzarà amb un torn de preguntes per part dels assistents a tots els candidats.

 

2 COMENTARIS

  1. Quina pena veure com al senyor Iceta, no li cau la cara de vergonya, després d’haver justificat les càrregues del 1-O, després haver donat suport explícit a l’aplicació del 155, o per no fer res per a l’empresonament de persones completament innocents, etc.

    I el tal Jordi Riba… vergonya!!! No vols deixar la menjadora, no? Firmes el manifest contra l’aplicació del 155, però et presentes a la llista còmplice de tot el que està patint el nostre país. Si fossis coherent ja hauries dimitit… però clar, se t’acabaria el modus vivendi…. I apa, a fer campanya a Fàtima i Montbui, que deu ser dels llocs on us sentireu còmodes…on encara podreu caminar pel carrer sense palpar el descontent del poble… Que us fa por donar la cara a altres barris d’Igualada? Us fa por que us diguin quatre veritats ben dites, no?

FER UN COMENTARI

*