Inici Destacats Miquel i Costas invertirà 25 milions per modernitzar la fàbrica de la...

Miquel i Costas invertirà 25 milions per modernitzar la fàbrica de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Miquel i Costas ha anunciat una inversió per valor de 25 milions d’euros en un projecte d’innovació tecnològica del procés productiu de la fàbrica de la Pobla de Claramunt. La Junta General d’Accionistes de la companyia ha aprovat aquest dimarts el pla d’inversió al costat dels comptes de l’any passat, que es van tancar amb vendes de 301,3 milions i un benefici net consolidat de 50,8. Dins del capítol d’inversions futures, el grup també preveu una despesa de 5 milions per instal·lar plaques fotovoltaiques a totes les fàbriques, i una altra de 10 milions en la renovació tecnològica de la planta de Tortosa per afavorir la circularitat.

El global de les inversions previstes per al període 2021-2023 ascendeix a 100 milions d’euros entre millores mediambientals, d’innovació tecnològica i d’augment de capacitat de producció.

Al llarg d’aquest any 2022 la firma també preveu estudiar l’ampliació de les instal·lacions a Capellades a través d’un nou magatzem automatitzat, una operació que suposaria una inversió de 7 milions.

En paral·lel, la Junta General d’Accionistes ha aprovat la distribució d’un dividend total per un valor brut de 16,8 milions. La societat ha manifestat la intenció de mantenir aquest dividend per a l’exercici corrent.

 

FER UN COMENTARI

*