Inici Poliesportiu Minivolei i iniciació al futbol sala i hoquei als Jocs escolars del...

Minivolei i iniciació al futbol sala i hoquei als Jocs escolars del cap de setmana

COMPARTIR

Els equips de poliesportiu alevins juguen a Minivolei

[Img #5027]Aquest dissabte, els equips de Polisportiu Aleví Masculí, Femení i Mixte jugaven els partits de volei. Tots els partits es van poder disputar malgrat el fred que feia al pavelló polivalent de Les Comes. Els partits van ser molt interessants ja que es podia veure l’evolució dels/les esportistes en un esport difícil de practicar com el volei. Gràcies a la bona feina dels/les monitors/es dels centres educatius aquests/es esportistes han pogut practicar un esport poc practicat en aquestes edats fins al moment.

Després dels resultats d’aquest dissabte la classificació queda de la següent manera:

POLIS ALEVÍ MASCULÍ:

1r R.Castelltort B 50,5pts; 2n R.Castelltort A 48,5pts; 3r Castell d’Òdena 48,5pts

POLIS ALEVÍ MIXT:

1r Montbou 30pts; 2n Emili Vallès 28,5pts; 3r Ateneu 21,5pts

POLIS ALEVÍ FEMENÍ

1r Jesús Maria 54pts; 2n Mowgli B 48pts; 3r MDP Capellades 42pts.

La propera jornada del dissabte 2 de març es disputaran els partits ajornats.

Els més petits juguen a futbol sala i hoquei

[Img #5026]El dissabte 23 de febrer, els prebenjamins masculins i femenins van disputar la 5a jornada de Trobades. En el cas dels nens van disputar pocs partits a futbol sala degut a les inclemències meteorològiques. Les nenes i els equips mixtes van disputar partidets d’hoquei sala a la pista d’hoquei del pavelló polivalent de Les Comes a Igualada.

Aquesta jornada es va dur a terme amb la col•laboració dels àrbitres i coordinació de l’Igualada Hoquei Línia. Van cedir els estics per a tots/es els/les participants. Els esportistes havien de portar el casc i les degudes proteccions per evitar cops al cos.

La jornada es va desenvolupar dins d’un ambient festiu i amb molt de fair-play. En aquestes trobades el més important és divertir-se i passar-ho bé. Es busca que els/les esportistes tinguin ganes de tornar a repetir experiències com aquesta i que els valors de l’esport els acabi enganxant.

La 6a jornada es disputarà el dissabte 9 de març. Els equips masculins jugaran a minibàsquet i els femenins/mixtes a futbol sala.

Recollida de material a l’Esportista solidari

El passat dissabte 23 de febrer es va celebrar la 7a edició de l’Esportista Solidari coincidint amb la Jornada de Jocs Escolars. Aquesta campanya anava destinada a potenciar el valor de la solidaritat entre els joves a través de l’esport. És un programa dut a terme per la UCEC (Unió de Consells Esportius de Cataluna), en el qual, el Consell Esportiu de l’Anoia amb l’ajuda dels centres educatius de la comarca, s’hi ha adherit. Es recollia material esportiu en bon estat per enviar als nens i nenes més desafavorits d’altres països amb la finalitat que puguin gaudir dels beneficis de la pràctica esportiva.

El material recollit va ser el següent: samarretes, cascos de bici, patins, pilotes de tennis, bicis, pilota de futbol, un sac de pilotes de futbol sala, roba esportiva, pilotes de plàstic, pales de tennis taula, gorros de piscina.

Volem donar les gràcies als centres educatius, entitats i clubs que hi van participar: 83 i mig, Col•legi Jesús Maria, Escola Garcia Lorca, Esports Bruc, Ateneu Igualadí, Escola Emili Vallès i Club Handbol Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*