Inici Destacats Les millores del nou parc infantil de la Plaça de la Sort...

Les millores del nou parc infantil de la Plaça de la Sort de Santa Margarida de Montbui ja estan a punt

COMPARTIR

 

Les obres d’adequació del parc infantil de la Plaça de la Sort, un dels principals accessos al Nucli Antic de Montbui, han finalitzat. El Parc s’ha remodelat i adequat perquè sigui un espai on els nens puguin gaudir, motiu pel qual s’hi ha habilitat una zona infantil. També hi ha una zona per jugar a la petanca, dirigida a un públic més adult..

A la zona infantil, s’hi han instal·lat elements lúdics temàtics de la “Caputxeta Vermella” de Pilarín Bayés, que inclouen una molla, un balancí, una caseta de fusta i un panell amb les il·lustracions del conte. També s’ha afegit sorra a tot el parc i s’han pintat i millorat els gronxadors existents. Al mateix temps, s’ha optat per treure totes les travesses de fusta i s’ha posat nova vorada per a la petanca. L’actuació ha tingut un cost de 10.000 euros, pel que fa a la compra dels elements lúdics subministrats per l’empresa Happy Ludic.

L’alcalde del municipi, Teo Romero ha valorat de forma molt positiva aquesta actuació, que “el parc infantil està sent molt utilitzat pels veïns del Nucli Antic i això és important.  És un projecte que va ser escollit en un procés participatiu, que el van voler prioritzar els mateixos veïns amb el seu vot”.

El projecte va ser escollit prioritàriament per un procés participatiu a finals de l’any passat, en el qual van votar prop de 120 persones del municipi. Majoritàriament, amb 90 vots, els ciutadans que hi van participar van triar que es millorés aquest espai de forma prioritària. La millora de la Plaça Finisterre com la del parc infantil Verge de la Vila (a la Ponderosa), els projectes que van quedar en segon i tercer lloc en aquest procés participatiu, també es duran a terme durant aquest mandat de govern.

FER UN COMENTARI

*