Inici Societat Millores als accessos de la zona esportiva de Pinedes de l’Armengol

Millores als accessos de la zona esportiva de Pinedes de l’Armengol

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Torre de Claramunt ha inaugurat aquest mes d’agost la primer part de l’arranjament del talús del carrer Joan Maragall de les Pinedes de l’Armengol dins dels actes de la festa major del municipi.

L’alcalde Jaume Riba, acompanyat dels regidors Andreu Siñol, Xavi Comes i M. Teresa Maruny, va destacar al discurs inaugural que el mur està pensat per millorar l’accés a la pista poliesportiva i, a la vegada, fomentar l’esport al municipi, fent que els joves puguin gaudir d’aquest espai esportiu de les Pinedes de l’Armengol. Per això l’alcalde va voler cedir el protagonisme als joves assistents a l’acte, que van ser els encarregats de tallar la cinta inaugural.

Aquesta primera fase de les obres han servit per contenir el talús del carrer, garantir els drenatges existents i evitar l’impacte visual des de la pista poliesportiva. Queda pendent una segona fase que consta d’una coberta integrada en aquest espai per aconseguir una pista de laterals semi-oberts. Sota coberta hi haurà espais de serveis, magatzem i vestidors per a la pràctica de l’esport .

L’obra es va adjudicar amb un pressupost de sortida d’uns 316.000 euros, subvencionada per la Diputació de Barcelona mitjançant el programa específic de contingències, atenent la urgència de l’execució de les obres, per tal de mantenir l’estabilitat del carrer.

FER UN COMENTARI

*