Inici Hoquei Millor joc que resultats en el cap de setmana de l’Igualada Hoquei...

Benjamins
C.H.L. Premià  8  Vs   Igualada H.L.    6

Porter: Martí Sabaté
Jugadors de camp: Àlex Cano, Roger Ferrer, Julian Carrasco, Marc Fusté, Laia Mercadé i Biel Segura.

Els benjamins van fer un grandíssim partit a la pista del Premià, el resultat va anar ballant al marcador i fins als darrers dos minuts podia haver guanyat qualsevol dels dos equips.
Els més peques han donat una lliçó de bon joc, de saber estar a la pista d’entrega, de lluitar fins al final i de marxar amb el cap ben alt, els benjamins han desplegat un magnífic joc que ha fet que els afeccionats que hi havia al pavelló de premià cridessin animant als seus jugadors. Les accions van ser trepidants, boniques i amb tota la salsa que dona l’edat i es que l’entrega va ser total i ara cridaven i animaven uns i ara eren els altres, fins i tots els jugadors sèniors que s’esperaven per entrar a vestidors saltaven amb expressions d’alegria quan aquests petits feien una bona jugada, al final en els darrers dos minuts, un parell de contres va desnivellar el marcador en favor del premià, però podia haver estat del revés i no hauria estat gens estrany per com anava el partit, en-hora bona a tots els jugadors.

Alevins
C.E. Gadex  6  Vs   Igualada H.L.   2

Porter: Sergio Pérez
Jugadors de camp: Marc Cano, Alba Ferrer, Lluc Figueras, Èric Gamboa, Àdam Gràcia, Ferran Olmedo, Adrian Pajares, Samuel Piqué, Paula Sabaté i Maria Somacarrera.

Els alevins avui han fet un bon partit, hem d’estar contents amb el joc desplegat a Sabadell, altra cosa es el resultat que al final no ha estat positiu, però anem per parts.

Avui la porteria altres vegades posada en entredit ha estat ben defensada i en Sergio ha fet un gran partit, amb moltes aturades de mèrit que han donat seguretat a l’equip, que sortia a la contra portant perill a la porteria sabadellenca, la primera part ha estat molt igualada amb un 2-1 en el marcador que donava als igualadins esperances de veure un resultat positiu, però a la segona part, un parell de minuts tontos van fer que el gadex marqués un parell de gols que van donar ales als sabadellencs, els igualadins van contestar amb un gran gol, i com a vegades acostuma a passar quan estas jugant be t’arriba el gol de l’adversari, en els darrers minuts els igualadins van portar molt de perill a la porteria del gadex, però el resultat al marcador ja no va variar, ens quedem amb la bona imatge i el treball desplegat a la pista sempre difícil dels segons classificats a la lliga regular.

Juvenils
Igualada H.L.   5  Vs  C.P. Castellbisbal  4

Porters: Miquel Rabell.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Roger Mas, Albert Mudarra, Clàudia Navarro, Hector Rodríguez, Carles Sanllehí i Marc Torrents.

[Img #4696]Aquest cap de setmana son de nou els juvenils els que treuen un resultat positiu en quant a punts, després de fer un magnífic partit a les Comes.

Els juvenils, son els únics amb possibilitats a dia d’avui d’arribar al play off en condicions d’emportar-se el campionat, això mostra la seva gran vàlua de l’equip, però això s’ha de demostrar a cada partit i avui s’ha vist un gran partit amb dos grans equips.

Els jugadors de Castellbisbal es van avançar al marcador, en una errada defensiva que aprofiten i fan una passada vertical i un jugador que arriba xuta i sorprèn en Miquel. 0-1
La igualada arriba amb una passada d’en Xavi que en Marc aprofita, fa el 1 x 1 superant al defensa i xuta creuat, i el 1-1 puja al marcador.

De nou son els jugadors del Castellbisbal que de nou aprofiten una errada en una passada al darrera i s’anticipen, juguen 1 x 1 i tiren a porta superant en miquel. 1-2

A prop del final de la primera part de nou en Marc se’n va del seu defensor, dribla al darrer defensa i xuta, el porter no aconsegueix fer un bon control i el puck entra per l’escaire. 2-2 amb que finalitza la primera part.

A la represa tot continua igual, els dos equips amb bones jugades, però els igualadins s’avancen en el marcador, en Xavi surt amb control des de la porteria, va avançant buscant una passada que no troba, però aconsegueix arribar aprop de l’àrea, xuta i supera al porter 3-2.

El joc continua i el Castellbisbal va provant, però els igualadins estan be en defensa i en una recuperació hi ha una passada al davant que rep en Xavi que no s’ho pensa, tira a porteria i marca el 4-2.

El Castellbisbal no es rendeix i en una superioritat per l’expulsió d’un igualadí, retallen distàncies i marquen el 4-3.

El partit torna a tenir més emoció pel perill en el marcador i es que tres minuts més tard un xut cap a porteria, rebota en els patins de un defensa i despista al porter, entrant el quart gol, 4-4 que posa tota l’emoció a tres minuts del final.

Els darrers minuts han estat de molta tensió, ja que podia guanyar qualsevol, però han estat els igualadins els que han fet una millor jugada, sortint des de la defensa i pujant el puck, en Xavi va marxant dels defensors que li surten, veu un forat i tira a porteria, el porter es veu sorprès i el gol puja al marcador, quedava molt poc temps i els igualadins han congelat el puck amb una bona possessió fins al final del mateix, tres punts d’or per assegurar estar entre els millors al play off.

Sèniors
C.H.L. Premià  7   Vs   Igualada H.L. 3

Porter: Pol Valls.
Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Jaume Doncel (C), Nil Doménech, David lópez, Edgar Mudarra, Albert Muntadas i Marc Valls.

Els igualadins es van desplaçar a la pista del premià, a priori un partit que podia ser assequible com ho mostra el fet que a dos minuts del descans el resultat era de 3-2, però anem a pams.
Els igualadins van apostar per fer una defensa molt forta i esperar les oportunitats de sortir al contraatac, en Jaume, sortia d’una lesió, i faltaven en Hèctor i en Samuel, dos grans jugadors, avui absents a la banqueta.

El partit s’anava desenvolupant dins de la normalitat prevista i amb alternances a una i altra banda del camp, amb gols bonics i sobre tot d’una forta defensa, tant, que a algun jugador se li va anar la mà en la mateixa i dos jugadors acaben sancionats i a vestidors, la sanció deixa en clara desavantatge als igualadins avui amb pocs jugadors, cosa que aprofita el premià per aconseguir altra gol. 4-2

A la mitja part es demana calma, control de la situació, per aconseguir que el partit no es desmarxi, i comença la segona part amb clara desavantatge pels interessos igualadins.
Amb quatre jugadors en pista i sense possibles canvis al llarg de cinc minuts, el premià posa una altra marxa i aconsegueix marcar de nou, els igualadins lluiten i treballen al cent per cent, fins que pot arribar el canvi amb l’entrada del jugador sancionat, i es aquí on de nou el premià aconsegueix marcar i posa una mica de terra de per mig, els igualadins estan jugant molt be amb els jugadors de que disposa en aquell moment, i es treu un gran rendiment, com es aconseguir un altre gol en una gran jugada que finalitza en Xavi, el marcador no mostra en cap moment el treball i el rendiment dels jugadors igualadins que estan fent un gran partit, posant en constant perill la porteria del maresme, quan de nou recuperem el darrer jugador en Nil, encara es veu més les possibilitat de marcar dels igualadins, que van trenant jugades, bones passades i molta intensitat, que la forta defensa o el porter van anant desfent.

El partit es torna de nou de la màxima igualtat en el joc que fa que els minuts corrin poc a poc, desgranant les jugades a una i altra porteria, amb accions molt maques de les que fan afecció, però el premià es veia fort amb un coixí de gols que les circumstàncies els ha donat i es van dedicar a mantenir-lo fins al final del matx, on de nou el resultat no va acompanyar als igualadins.

Molt bon partit en el joc desplegat, i un mal resultat que no mereixien els igualadins.