Inici Destacats Un miler d’alumnes de l’Anoia participen al premi Sambori

Un miler d’alumnes de l’Anoia participen al premi Sambori

COMPARTIR

L’onzena edició del Premi Sambori Òmnium va tancar el termini de lliurament de treballs el passat 3 de febrer. Enguany, la participació a la comarca de l’Anoia ha passat d’onze a tretze centres educatius d’Igualada, Santa Margarida de Montbui, Piera, la Pobla de Claramunt i Jorba. En total, doncs, han estat un miler d’alumnes de l’Anoia, de primer de primària a segon de batxillerat, els que han participat al Premi. En total, a la demarcació Penedès-Garraf-Anoia, hi han participat més de dos milers alumnes, 850 de l’Alt Penedès, 1.000 de l’Anoia, 90 del Garraf i 130 del Baix Penedès, dels quals s’han seleccionat 120 obres de narrativa que seran valorades pel jurat.

El Premi Sambori Òmnium és un premi de narrativa en català dirigit als centres educatiu de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres. La darrera edició, el 2016, va comptar amb 44.000 participants a Catalunya i 130.000 alumnes, en el total dels Països Catalans.

Vilanova i la Geltrú acollirà l’acte de lliurament

Els guanyadors de la demarcació Penedès – Garraf – Anoia es coneixeran el dijous 23 de març, a l’acte de lliurament dels onzens Premis Sambori que es farà a les 7 de la tarda al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Els alumnes participants, les seves famílies, els centres educatius i tota aquella gent que ho vulgui podran assistir a l’acte.

FER UN COMENTARI

*