Inici Destacats Un miler de corredors de participaran a la VolCAT d’Igualada

Un miler de corredors de participaran a la VolCAT d’Igualada

COMPARTIR

La VolCAT segueix creixent i en breu tancarà les inscripcions arribant al seu màxim establert. Es preveu que un total de 1.000 corredors entre els participants a les tres etapes i els participants a una i dos etapes, passin per Igualada per gaudir d’una de les proves per etapes amb btt amb més senders del món. La prova transcorrerà en 180 quilòmetres i 4.600 metres de desnivell per la comarca de l’Anoia, repartits en tres etapes i entre el 14 i 16 d’abril. Un any més la prova mantindrà Igualada com a única seu, amb la sortida i arribada de totes les etapes.

La cursa de btt per etapes pionera i més antiga d’Espanya amb la categoria internacional UCI S2 ha aconseguit també el récord de països participants amb 20 nacionalitats diferents, això aporta a la prova un caràcter internacional i fa de Catalunya un aparador del ciclisme de muntanya a España de cara a la resta de països del món.

Aquesta edició de la VolCAT serà unes de les més difícils per aconseguir pujar al podi degut a la presència de corredors internacionals i nacionals de primer nivell. Thiago Ferreira i Leonardo Paéz, dos corredors guanyadors de VolCAT en diverses ocasions, juntament amb el campió d’Itàlia Daniele Braidot, acompanyat del seu germà bessó sotscampió d’Itàlia garantitzen un gran espectacle i una prova molt disputada durant els tres dies de competició.

El 14 d’abril començarà la VOLCAT, tres dies de mountain bike per a tots els nivells. Ideal per a unes vacances que uneixen oci i esport, i l’oportunitat de viure una prova de mountain bike per etapes amb recorreguts espectaculars i experimentar la sensació de ser finisher, una sensació que únicament poden sentir aquells que han creuat la línia de meta animats per una nombrosa quantitat d’espectadors després de tres dies de gran esforç. Els que aconsegueixin superar el repte aconseguiran la samarreta finisher de Volcat. Per tots aquells que no tinguin l’estat de forma desitjat per diferents raons existeix la possibilitat de participar a la Volcat en una o dues etapes.

La famosa prova per etapes de mountainbike amb seu a Igualada tancarà inscripcions en breu. Les inscripcions estan disponibles en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*