Inici Motor Mig centenar de petits trialers al primer memorial Ciriac Grados

Mig centenar de petits trialers al primer memorial Ciriac Grados

COMPARTIR

La zona de trial propera al Nucli Antic de Montbui va acollir diumenge passat el Trial de Nens de Montbui, primer Memorial Ciriac Grados. La prova montbuienca va ser la setena cursa puntuable de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens.

A Montbui es van poder veure les evolucions de 45 pilots de diferents categories de promoció. Abans d’iniciar-se la prova tots els participants i assistents van respectar un emotiu minut de silenci en memòria de Ciriac Grados, qui fou durant molts anys president de Moto Club Montbui, i persona fonamental en la dinamització dels esports del motor al municipi. Grados ens va deixar a finals de 2017 de forma sobtada, i durant aquest trial se li va retre un merescut homenatge pòstum.

La prova es va desenvolupar sense incidències, malgrat l’amenaça de pluja, fet que va obligar els organitzadors a avançar el seu inici.

Els resultats de la prova van ser els següents. A la categoria Promo, triomf per a Gaudí Vall, segon lloc per a Marc Piquer i tercer per a Pol Moreno. A la categoria base gasolina, triomf per a Arnau Maura; segon lloc per a Nil Riera i tercera posició per a Ramón Godino. A la categoria aleví +8, primer lloc per al pilot de Moto Club Igualada Carles Marsal; segona posició per a Arnau Aisa i tercer va ser Oriol Garcia. A la categoria aleví, primera posició per a Pol Guillamet, segon lloc per a Edgar Falcó i el tercer va ser Tet Parés. A la categoria d’Iniciació, triomf per a Aleix De la Fuente, segon lloc per a Grau Franch i tercer va ser Oriol Sans. Pel que fa a la categoria femenina, grans actuacions de Ivette Surós, Adela Godino, Ada Martín i Andrea Sáez.

Va finalitzar el Trial de Nens de Montbui el lliurament de trofeus als guanyadors i guanyadores, acte que va comptar amb la presència de l’Alcalde de Montbui Teo Romero i del regidor d’Educació i Esports Josep Palacios.

FER UN COMENTARI

*