Inici Destacats La MICOD ofereix una formació gratuïta sobre comunicació a comerciants i restauradors

La MICOD ofereix una formació gratuïta sobre comunicació a comerciants i restauradors

COMPARTIR

Dins del programa de formació en digitalització “Digitalcommerce Conca”, la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ofereix el proper dimecres dia 30 de juny un seminari grupal sobre “Comunicació global estratègica per al teu establiment”, obert a tots els empresaris i autònoms propietaris de comerços, parades de mercat o restaurants ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

Es tracta d’una sessió de formació gratuïta que oferirà el director creatiu i fundador de l’empresa Boxcom, Joan Domènech, i que repassarà les diferents eines de comunicació i màrqueting des d’una visió cinematogràfica, és a dir, agafant els aprenentatges que utilitza el cinema per arribar al seu públic, de manera que les eines i accions que s’utilitzen per vendre al cine ens permetin també donar a conèixer i comunicar un producte o una empresa. Els prescriptors, els anuncis, tràilers, les xarxes socials, les webs, el “product placement” o una simple notícia, són alguns dels elements que s’utilitzen per ajudar la venda dels films, però molts d’ells son igual d’aplicables a d’altres productes i comerços.

El seminari tindrà lloc dimecres 30 de juny de 15h a 16:30h a la sala d’actes d’Ignova Empresa, i també es podrà seguir la sessió en format telemàtic. Tant per assistir-hi presencialment com virtualment, cal confirmació prèvia d’assistència a la web micod.cat.

FER UN COMENTARI

*