Inici Societat MGC Mútua absorbeix la Mútua Igualadina

MGC Mútua absorbeix la Mútua Igualadina

COMPARTIR

MGC Mútua ha anunciat la fusió per absorció de la Mútua Igualadina, assumint tots els actius i passius que componen el patrimoni, les reserves i el fons mutual de Mútua Igualadina. Els 1.781 mutualistes de Mútua Igualadina s’incorporen a MGC Mútua com a mutualistes de ple dret.

Segons han explicat des de MGC Mútua, aquesta operació s’emmarca en el procés que ha portat a terme l’entitat per créixer a Catalunya a través de la incorporació d’altres mútues especialitzades en salut i amb una forta implantació local. Tot apunta que “aquest serà el model que seguirem properament en altres territoris, però amb tranquil·litat, sense presses”, assegura Daniel Redondo, director general d’MGC Mútua.

El mes de desembre del 2020 es va aprovar la fusió per absorció a les assemblees generals de les entitats respectives, que es va fer efectiva el 1r d’octubre passat, després de rebre l’autorització de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones de l’Estat i la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor de la Generalitat de Catalunya.

La integració de totes dues ha tingut com a resultat una entitat fusionada “més solvent, eficient i en condicions d’oferir un millor servei als seus mutualistes, amb un catàleg de productes superior i més competitiu, que aprofita les sinèrgies de totes dues entitats, i que disposa d’una oferta complementària de productes i serveis que presten les empreses del grup MGC”, segons el comunicat on s’ha anunciat la compra.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*