Inici Societat Tres metges de l’Anoia, guardonats amb els Premis a l’Excel·lència

Tres metges de l’Anoia, guardonats amb els Premis a l’Excel·lència

COMPARTIR

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat amb els Premis a l’Excel·lència Professional tres facultatius anoiencs en el decurs d’un acte que ha presidit Jaume Padrós, màxim responsable de l’entitat col·legial. Dos dels premis han estat per a les metgesses Magda Valladares, de l’EAP Igualada Urbà (CAP Anoia), i Isabel Caballero, també directora de l’EAP Anoia Rural (Consultori Local Sant Martí de Tous).

Un altre dels guardonats és Josep M. Bausili i Pons, igualadí que ha ocupat des del 1982 el càrrec de Cap de Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital d’Igualada.

El Dr. Bausili va iniciar els estudis de llicenciatura de Medicina i Cirurgia a la Facultat de Medicina de Barcelona l’any 1972. Llicenciat al 1981 amb el títol d’especialista en Anestesiologia i Reanimació va entrar, al 1982, a l’Hospital d’Igualada com a cap del Servei, càrrec que encara ocupa en l’actualitat.

Destaca la seva faceta com a docent, impartint diversos cursos i seminaris i formant a metges residents en Anestesiologia i Reanimació. Igualment ha col·laborat en diversos esdeveniments científics i ha estat premiat en vàries ocasions com per exemple per la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Teràpia del Dolor o per la Unió Catalana d’Hospitals, entre altres.

En total, al conjunt de les comarques de Barcelona, s’han atorgat cinquanta reconeixements a metges o equips assistencials. Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar amb un exercici de la màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic.

Els premis del COMB són un reconeixement a trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència. El COMB guardona professionals en els àmbits d’atenció hospitalària, atenció primària i en altres àmbits assistencials, i també en recerca biomèdica, educació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.

FER UN COMENTARI

*