Inici Poliesportiu Mesas, Pérez, Aguirre, Salanova i Borràs posen fi al circuit català de...

Mesas, Pérez, Aguirre, Salanova i Borràs posen fi al circuit català de duatlons de muntanya

Aquest diumeneg va tenir lloc la 12a duatló de Vallfogona, que a més era campionat de Catalunya absolut i per clubs de duatló de muntanya i marcava el final del circuit català de duatlons de muntanya.

[Img #21185]La prova consistia en un primer tram de 6km corrent, seguit de 22km amb BTT i per acabar 3km més corrent. El circuit va ser molt dur, ja que el tram de córrer tenia força desnivell amb un constant pujar i baixar sense cap tram pla i amb certa dificultat tècnica. El circuit de BTT amb un terreny enfangat va endurir encara més les condicions, en un recorregut que ja de per si era dur per les llargues pujades i baixades que no donaven ni un segon de descans als participants.

14è lloc de Lídia Borràs

Els guanyadors absoluts, i per tan campions de Catalunya de duatló de muntanya han estat Joan Freixa del CERRR i Mercè Tussell del CN Reus Ploms. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar 5 duatletes aconseguint els següents resultats:

Sergio Mesas, 65è; Oscar Pérez, 68è; i Albert Aguirre, 89è; Toni Salanova no va poder finalitzar la prova a causa d’una averia mecànica. En fèmines Lídia Borras va ser 14a.