Inici Societat Més d’un miler de persones participaran a la sessió de Campus Oberts...

Més d’un miler de persones participaran a la sessió de Campus Oberts de la UdL

COMPARTIR

Un total de 1.096 persones de 375 nuclis familiars participaran aquest dissabte, 7 d’abril, en la primera sessió de Campus Oberts per a famílies de la Universitat de Lleida (UdL), que inclou també les instal·lacions del Campus Universitari d’Igualada. La xifra de visitants gairebé duplica la de l’any passat, amb un augment del 98% respecte a la mateixa sessió del 2017 (553 persones). A més, la majoria prové de fora de les comarques de Ponent (652, un 57,87%). La propera jornada tindrà lloc el 5 de maig.

A banda de les famílies lleidatanes, en la primera sessió de la jornada n’arribaran de la resta de demarcacions catalanes, l’Aragó, les Illes Balears, el País Valencià, el País Basc, Navarra, La Rioja i Andorra. Alguns d’ells aprofiten per conèixer diferents centres de la UdL. El que rebrà més visites és la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social (263), seguida per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (216), la Facultat de Medicina (165) i l’Escola Politècnica Superior (149). Completen el llistat la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia (122); la Facultat de Dret, Economia i Turisme (118), l’INEFC (117), la Facultat de Lletres (113) i les enginyeries del campus d’Igualada (25).

Aquesta jornada de campus oberts s’adreça a les famílies d’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior amb fills interessats a cursar estudis universitaris. Organitzades pel Vicerectorat d’Estudiants, la unitat d’Informació i Orientació Universitària i els propis centres de la UdL, la iniciativa té com a objectiu donar a conèixer l’oferta de la Universitat de Lleida.

FER UN COMENTARI

*