Inici Hoquei Més d’un centenar d’infants s’inicien en l’hoquei línia

Més d’un centenar d’infants s’inicien en l’hoquei línia

COMPARTIR

[Img #5122]El passat dissabte es va fer una jornada d’iniciació a l’hoquei línia, dins de les jornades de promoció esportiva que fa el Consell Esportiu de l’Anoia.

Els nens/es de primer i segon de poliesportiu van ser els beneficiats i la veritat es que van gaudir d’una gran matinal esportiva. Van participar 16 equips representant a 13 escoles de la comarca i un total de 117  carones amb un gran somriure en acabar l’activitat. Els nombrosos pares van seguir les evolucions dels seus fills i filles en lo que va ser descobrir que hi ha un esport que els va atraure.

Veure com jugaven, com corrien darrera el puck i aconseguien passades, xuts i alguns gols que celebraven tant a la pista com a la grada. Moltes fotos, molts vídeos que els pares guardaran amb cel per reviu-re en altres moments les emocions viscudes.

Abans de fer res es va fer una petita demostració del que no es podia fer, ja que els petits/es escolars no portaven gaires proteccions, i per comparar-los van venir uns quants jugadors prebenjamins del Igualada hoquei línia degudament uniformats amb totes les proteccions – així es impossible de fer-se mal- després de les explicacions, a jugar i a gaudir intensament dels partits  que els tècnics del Consell Esportiu de l’Anoia hi havien preparat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*