Inici Poliesportiu Més de 50 infants de la comarca participen al Torneig de Minitennis

Més de 50 infants de la comarca participen al Torneig de Minitennis

[Img #2495]El passat diumenge es va celebrar a les pistes del Club Tennis Montbui IX edició del torneig de minitennis que organitzava, una vegada més, l’equip Top Tennis.

Hi van participar més de mig centenar de nens i nenes amb edats compreses entre 6 i 10 anys. Els participants van venir de diversos clubs de la comarca i rodalies: C.T. Vilanova del Camí; C.T. La Pobla de Claramunt; C.T. Vilafranca i C.T. Montbui.

[Img #2496]El torneig estava format per dues competicions adaptades a les característiques tècniques i d’edat dels participants.

Els més petits van disputar de Jocs Competitius on en Gerard Peñaranda va obtenir la millor puntuació, en segon lloc va quedar la Carla Vilaseca i tercera va ser la Isolda Esquerra, tots tres jugadors/es del C.T. Montbui. Aquesta competició va dirigida a la primera etapa del jugador, on aquest participa de [Img #2497]diversos jocs tècnics i d’habilitat a la vegada que va iniciant-se, gairebé sense adonar-se’n, a la competició.

Els altres participants van disputar la competició de Minitennis. En aquesta, el jugador del C.T. Vilafranca, Luís Rivera, va vèncer en una disputada final al jugador del C.T. Montbui per un resultat de [Img #2498]11 a 10. Aquesta competició completa la primera fase del jugador, on el jugador es prepara per poder jugar, en un futur immediat, partits del Circuit Juguem amb una pilota més dura i amb la pista gran de tennis.

Cal esmentar que també es va disputar la final del VI Torneig Circuit Juguem, on l’Alex Pomés es va imposar a l’Albert Chacón per 6/3 7/6, tots dos jugadors formats a l’escola del C.T. Montbui gestionada per Top Tennis.