Inici Destacats Més de 900 persones passen pel renovat Passatge del Terror de Montbui

Més de 900 persones passen pel renovat Passatge del Terror de Montbui

COMPARTIR

La nit del dimecres 31 d’octubre, amb un continuat xàfec de pluja, va tenir lloc la dotzena edició del Passatge del Terror. El mal temps va fer la guitza, va evitar que es pogués realitzar l’espectacle pirotècnic d’inici de l’acte al Passeig Catalunya, però no va ser obstacle perquè més de 900 persones assistissin com a públic a un Passatge espectacular, considerat per molts dels visitants, com un dels millors dels que s’han realitzat fins ara.

Més d’un centenar de voluntaris i voluntàries van treballar de forma intensa durant els darrers mesos perquè tot funcionés a la perfecció i perquè els visitants trobessin l’antic magatzem de Calçats Ferrer convertit en un fantasmagòric i tètric espai, ple de criatures disposades a fer tremolar al més valent. El fet de disposar d’un espai ampli, de 500 metres quadrats, i amb tres nivells, va permetre que es creessin diferents zones i ambients. Fins el més mínim detall es va cuidar i fruit d’això va ser un Passatge ple de sorpreses i amb caracteritzacions i interpretacions excel·lents per part dels voluntaris i voluntàries, que van fer una extraordinària tasca i que van demostrar, un any més, que són un element imprescindible i fonamental per entendre l’èxit de l’activitat. Durant més de 12 hores els participants en el Passatge van caracteritzar-se (amb maquillatge i efectes especials), van col·laborar i assajar les diferents escenes, i, entre les 10 de la nit i les 3 de la matinada van ser els veritables animadors d’un 12è Passatge que va aprofitar a la perfecció el nou edifici on es realitzava amb una gran varietat d’escenes i personatges.

Cal destacar que malgrat la pluja els assistents van arribar a realitzar, per moments, fins a prop de tres hores de cua, el que demostra que el mal temps no va ser obstacle per a l’èxit de l’activitat. Com explica el regidor de Joventut montbuienc Abel Fanega “vull agrair la feina excel·lent del centenar de voluntaris i voluntàries que han fet possible el Passatge. Sense ells. això no hagués estat possible. Han estat mesos de preparació, de treballar per pulir el més mínim detall, i crec que el resultat final va ser fantàstic. El gran secret del Passatge del Terror és la il·lusió i bona feina que hi posen els voluntaris i voluntàries, cada any”. Fanega va voler agrair també la fidelitat “dels més de 900 assistents al Passatge del Terror, que van suportar pluja, el fred i la ja habitual cua. La meteorologia va ser completament adversa, però la gent va tornar a respondre”. El regidor de Joventut va fer extensius els agraïments a les empreses Diverevent, Gonzalo i Acustic Anoia, que van treballar de valent perquè fos un èxit la proposta. I, a nivell personal, Abel Fanega va voler reconèixer l’esforç i dedicació, i l’excel·lent treball realitzat per les regidores montbuienques Montse Carricondo i Elisabet Tamargo, “companyes de l’Equip de Govern que han fet una tasca continuada i fantàstica per tal que l’activitat es desenvolupés de la millor manera”.

FER UN COMENTARI

*