Inici Atletisme Més de 800 participants en el Cros de l’Apiària

Més de 800 participants en el Cros de l’Apiària

COMPARTIR

El passat dissabte 4 de febrer es va celebrar una nova edició del Cros Apiària, una prova que s’inclou en els LXV Jocs Esportius de l’Anoia i que, a més, aquest any ha arribat a la seva divuitena edició. En aquesta ocasió, l’esdeveniment ha format part dels actes de commemoració del 50è aniversari de l’escola. La prova es va celebrar a la zona esportiva Can Mas i va estar organitzada per l’Escola Acadèmia Apiària amb el suport de l’Ajuntament de Piera, el Consell Esportiu de l’Anoia i el Club Atlètic Mas Piera.

El temps va acompanyar i més de 800 esportistes van participar en el cros en les seves respectives categories, des de P3 fins a la cursa popular. Els tres primers classificats es van emportar un trofeu, però també va haver-hi medalles per als que van quedar entre la 4a i la 10a posició. El lliurament de premis va anar a càrrec de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, el primer tinent d’alcalde, Josep Llopart, i la regidora d’esports, Maite Guzmán. També hi van assistir la directora de l’escola, Montserrat Ramon, el president, Eduard Coral, i els membres de la junta, Toni Bonet, José Arruga, Jordi Pau i Víctor Reixach.

Després del lliurament de premis, no va faltar el tradicional sorteig, que cada any és possible gràcies a la col·laboració de diverses empreses i comerços de la vila. Entre els regals, el més destacat va ser un xec de 500 € per fer un viatge que va donar el mateix centre educatiu com a commemoració dels seus 50 anys.

Resultats i classificació en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*