Inici Societat Més de 800 alumnes anoiencs reben beques menjador

Més de 800 alumnes anoiencs reben beques menjador

COMPARTIR

Més de 800 alumnes d’Educació Infantil i Primària de la comarca de l’Anoia reben beques de menjador. Segons ha donat a conèixer aquest dilluns el Departament d’Ensenyament, el Consell Comarcal de l’Anoia ha atorgat en el que portem de curs escolar un total de 851 beques. La majoria d’aquests ajuts, 682, cobreixen el 50% del cost del servei. En el cas de 169 alumnes, les beques cobreixen la totalitat de l’import del menjador escolar. La xifra d’alumnes becats suposa prop del 7% dels més de 12.000 escolars anoiencs d’Infantil i Primària.

El Consell Comarcal obre la convocatòria pel proper curs

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals per a la utilització del servei escolar de menjador a alumnes escolaritzats en centres de segon cicle d’educació infantil (EINF-2C), educació primària (EPRI) i secundària (ESO) de jornada partida a més d’educació especial (EE) de centres públics i concertats de la comarca de l’Anoia, als quals no correspon la gratuïtat del servei, amb valoració de les condicions econòmiques, familiars i socials dels sol·licitants, i en funció de la disponibilitat econòmica del Consell Comarcal l’Anoia per al curs 2017-2018.

Per poder sol·licitar l’ajuda cal que la renda anual de la unitat familiar l’any 2016 no sigui superior a la suma de les següents unitats: primer sustentador principal 9.667,30€; segon sustentador principal 4,833,60€; altres sustentadors 2.416,80€; per cada infant a la unitat familiar 2.900,20€. La documentació necessària per demanar l’ajut es detalla a l’imprès de sol·licitud.

Les famílies poden presentar les sol·licitats als centres docents del 18 d’abril al 15 de maig d’aquest any, ambdós inclosos. La resolució de l’atorgament o la denegació de l’ajut es podrà consultar al setembre al tauler d’anuncis del Consell Comarcal i als centres docents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*