Inici Destacats Més de 700 jugadors de 18 països participen al torneig SpartaKids a...

Més de 700 jugadors de 18 països participen al torneig SpartaKids a Igualada

COMPARTIR

Igualada ha acollit durant aquesta Setmana Santa el torneig internacional d’hoquei SpartaKids. En total hi han participat més de 700 jugadors de 18 països diferents. Els 53 equips han disputat un total de 155 partits.

Igualada, que enguany és una de les Ciutats Europees de l’Esport, ha tornat acollir el torneig per quart any consecutiu a l’equipament esportiu de Les Comes.

L’equip amfitrió, l’Hoquei Línia Igualada, va participar en les cinc categories del torneig: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i juvenil. Tot i que no es van endur cap medalla, des del club van assenyalar que l’exigència i el nivell de jocs que van demostrar els igualadins, els dóna moltes possibilitats davant els rivals més forts a la Lliga Catalana i a les nacionals.

La medalla d’or de la categoria juvenil se la va endur l’equip Theet Breakers. En la categoria infantil, Swamp Rabbits. La primera posició alevina va ser per l’equip Unicorns i la benjamina pels francesos Les Aiglons Valence. Els més petits de la competició en endur-se l’or van ser els valencians Skulls Almassera.

L’organització va voler agrair a tots els jugadors que van venir de fora de l’estat a disputar amb el Hoquei linia Igualada aquest torneig, formant així, llaços d’amistat i de convivència.

FER UN COMENTARI

*