Inici Destacats Més de 500 persones gaudeixen dels ‘Jardins Musicals’ de Piera

Més de 500 persones gaudeixen dels ‘Jardins Musicals’ de Piera

COMPARTIR

El festival Jardins Musicals de Piera ha celebrat la primera edició els dies 19, 20 i 21 de juliol amb un gran èxit de públic i excel·lent acollida per part dels veïns de la població i rodalies, que han exhaurit les més de cinc-centes entrades que s’havien posat a la venda per als tres espectacles celebrats en jardins de cases privades del municipi.

Aquesta primera edició ha consistit en dos concerts de repertori líric i un espectacle de ballet. Dijous 19, els cantants Maribel Ortega (soprano), Carles Cosías (tenor) i Toni Marsol (baríton), acompanyats pel pianista Josep Buforn i conduïts per Marcel Gorgori, van actuar al jardí de Cal Pepus, on van interpretar un programa dedicat monogràficament a fragments d’obres de Verdi. L’endemà, divendres, un quartet de flauta i cordes va acompanyar els ballarins del Ballet de Catalunya en una interpretació del cèlebre “Trencanous” de Txaikovski als jardins de la Torre Solana. Finalment, dissabte 20, el baríton Àngel Òdena i la soprano Sara Blanch, acompanyats per Marco Evangelisti al piano, van tancar el festival amb un repertori d’òpera i sarsuela a Cal Victor Riu. Els dos darrers concerts, a més, van ser presentats per Marcel Gorgori i Roger Alier.

Altres característiques dels concerts del festival Jardins Musicals de Piera han estat la proximitat amb el públic, ja que l’aforament de cada espectacle no ha superat les dues-centes persones, i la possibilitat de compartir, en acabar, una copa de cava amb els artistes així com la fresca d’un vespre d’estiu.

L’Associació Piera Cultura Segle XXI, impulsora de l’esdeveniment, ja prepara per al juliol de 2019 la segona edició d’aquest festival, nascut amb l’objectiu d’ampliar l’oferta cultural d’aquesta població de la comarca de l’Anoia i el seu entorn, escollit com a zona d’estiueig a començaments del segle XX i que conserva un gran patrimoni arquitectònic. A més, pretén cobrir la escassa existència de festivals de música a la Catalunya central i permet descobrir espais, en molts casos d’interès artístic, als quals la gent no té accés la resta de l’any, perquè són d’àmbit privat.

f="http://bit.ly/2HoAuly" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*