Inici Destacats Més de 400 inscrits a les curses infantils de l’Igualada Urban Running

Més de 400 inscrits a les curses infantils de l’Igualada Urban Running

COMPARTIR

L’Igualada Urban Running Night Show torna el proper 19 de maig amb una novetat en les curses infantils Kids & Us, una cursa per mini kids de 2 a 5 anys de 400 m. A l’oferta infantil es manté la cursa de cotxets per a nadons fins a 2 anys, i la cursa Kids de 5 a 12 anys, amb un recorregut de 1.500 metres. Les curses infantils tenen inscripció gratuïta fins aquest dilluns 30 d’abril i a hores d’ara ja hi ha més de 400 inscrits.

Pel que fa la resta de l’oferta lúdica i esportiva, hi ha les curses de 5k i 10k, dues proves competitives per categories, pensada per a tots els nivells en un recorregut sense desnivells.

A més es repartiran premis en metàl·lic per als 5 primers classificats masculins i femenins en la cursa dels 10km.

Un cop finalitzada la cursa de 10km, la Festa Flaixbac tancarà la IURNS 2018 per acabar de gaudir d’un dia rodó amb tota la família.

Aquest any també es repetirà la CAMINADA FAMILIAR SOLIDÀRIA LLET NOSTRA, que arrencarà a les 19:35h. Els caminants recorreran 5 quilòmetres pel nucli històric de la ciutat, en una prova que té el patrocini de Llet Nostra i que destinarà l’import íntegre de totes les inscripcions a la casa dels Xuklis de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*