Inici Destacats Més de 350 participants al Gran Premi Ciutat d’Igualada de BTT

Més de 350 participants al Gran Premi Ciutat d’Igualada de BTT

COMPARTIR

Més de 350 corredors han participat aquest diumenge a Igualada al Gran Premi de BTT, que donava inici a la temporada de XCO. La jornada començava sota un dia fred i assolellat, amb una gran expectació per la inauguració de manera competitiva d’una gran part del circuit permanent d’XCO que s’ha instal·lat a Les Comes, dins de la Candidatura d’Igualada per ser Ciutat Europea de l’Esport 2019.

El circuit de 5.3 km ha sigut el repte a superar. Els participants han hagut de donar tres, quatre o cinc voltes, depenent de la categoria a la qual pertanyen.

El tret de sortida s’ha produït a les 9h15, amb la sortida de la categoria Cadet, Masters 50/60 i Fèmines Cadet i Júnior. A mesura que han passat els minuts, l’ambient s’ha anat escalfant, tant a dins com a fora del circuit. Curses molt igualades que han precedit les proves de categoria elit.

A mig matí s’han iniciat les proves Junior, Master 40 i Fèmines Elit, Sub 23 i Master. Unes curses molt competides en la que s’ha de destacar la victòria en categoria Elit Femení de Laura Terradas amb un temps de 01:20:10

Per acabar la matinal, s’ha donat la sortida del plat fort de la competició, Categoria Elit i Sub 23 i Master 30, que havien de realitzar cinc voltes. A l’inici de la cursa, s’ha girat vent, el que ha provocat que realitzar el recorregut hagi sigut encara més dur. Al primer pas per línia de meta, Mario Sinués ja anava escapat en cursa, amb quinze segons d’avantatge, respecte d’un grup de tres perseguidors. El ritme posat pel cap de cursa ha estat infernal i a l’equador de la prova, el marge ha augmentat fins als trenta segons. No obstant, a l’última volta, Israel que venia des de darrere, ha retallat distàncies amb Mario, que tot i això, ha pogut aguantar de manera molt ajustada i s’ha proclamat guanyador del GP Ciutat d’Igualada. Una cursa ben lluitada què ha tingut emoció fins als darrers metres. Finalment, Sinués ha creuat la línia de meta amb un temps de 1:17:53, amb només tretze segons de diferència de Israel Núñez, i amb 27 segons d’avantatge amb Guillem Muñoz, que ha completat el podi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*