Inici Política Més de 300 persones celebren la primera Festa de la Rosa del...

Més de 300 persones celebren la primera Festa de la Rosa del PSC Anoia

COMPARTIR

La Festa de la Rosa del PSC Anoia ha reunit més de 300 persones de tota la comarca a Vilanova del Camí. Es tracta de la primera edició d’aquesta festa dels socialistes de l’Anoia i que ha servit per retrobar-se i encarar l’any que queda per les eleccions municipals. La Festa de la Rosa ha comptat amb la presència dels alcaldes i regidors i regidores del partit a la comarca, el diputat al Parlament i centenars de militants i simpatitzants tot omplint l’espai de Can Muscons.

Els parlaments han estat protagonitzats pel primer secretari del partit, Salvador Illa, a través d’un vídeo i també per l’alcaldessa de Vilanova Noemí Trucharte, l’alcalde d’Òdena i primer secretari del partit a l’Anoia Francisco Guisado, el diputat al Parlament de Catalunya Jordi Riba i l’eurodiputat Javi López. Durant els parlaments s’ha destacat la bona feina que estan duent a terme tots els grups socialistes als Ajuntaments de la comarca i al Consell Comarcal, tan si són al govern com si són a l’oposició, en una tasca d’estar a peu de carrer, pensant en tothom i donant solucions als problemes reals de la gent.

Sota el missatge “Sumem per l’Anoia”, la Festa de la Rosa del PSC Anoia s’ha viscut en un ambient festiu amb actuacions musicals, una excursió pels voltants de Vilanova i paella popular.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Llàstima que el fotògraf no hagi pogut agafar més perspectiva i que només puguin sortir a la foto menys de 100 persones, de les 300 que segons la nota de premsa hi havia.

FER UN COMENTARI

*