Inici Poliesportiu Més de 300 participants a la Cursa dels Covards de Piera

Més de 300 participants a la Cursa dels Covards de Piera

Un total de 327 corredors i caminants van protagonitzar la VI Cursa dels Covards, que es disputa anualment, amb sortida i arribada a la Pineda de Can Ferrer del Coll del Bedorc. Tal com estava previst hi va haver dues modalitats: una cursa de 17,6 quilòmetres de distància i un desnivell de 700 metres, i la caminada de 10,6 quilòmetres i un desnivell de 400 metres. Es tracta d’una prova que aplega un gran nombre de participants, sobretot per l’entorn natural en el qual es desenvolupa, atès que compta amb un recorregut que inclou muntanya, salts d’aigua i un paisatge idíl·lic combinat amb la duresa i un nivell d’exigència física considerable.

En l’àmbit estrictament esportiu, Jesús Álvarez va guanyar en categoria masculina i amb un temps d’1.26.00 i Montse Valls va ser la primera en categoria femenina amb 2.01.56. També es van reconèixer els primers classificats en les categories de veterans i corredors locals.