Inici Futbol Més de 300 participants al Campionat de Futbol Sala de Piera

Més de 300 participants al Campionat de Futbol Sala de Piera

COMPARTIR

El passat 28 de desembre va finalitzar el XV Campionat de Futbol Sala ‘Nadal 2017’, que organitza el CRAE En Polzet. Enguany, se celebrava la 15a edició d’aquesta popular trobada esportiva, que estava dedicada a la inclusió social de les persones i, en especial, a l’Associació de Famílies amb fills amb discapacitat psíquica de Piera, Dispiera. A més dels diversos partits del torneig, on van participar més de 300 esportistes de quatre categories diferents: prebenjamí, benjamí, aleví i infantil, es van organitzar una rifa i dos partits de futbol solidaris amb infants de l’Associació Dispiera.
Aquest campionat compta amb la col·laboració de CEPS Projectes Socials, l’Ajuntament de Piera i el patrocini de diverses empreses privades. Aquest suport ha permès comptar en aquesta edició amb un arbitratge més tècnic i amb més recursos per premiar als participants.

Un cop finalitzada la competició, la regidora d’Esports, Maite Guzmán, i l’alcalde de Piera, Josep Llopart, van atorgar les medalles i els trofeus als equips guanyadors. Així mateix, el ‘Guti’, membre del CRAE En Polzet i un dels impulsors d’aquesta iniciativa esportiva, va rebre, en nom del CRAE i per part de l’Ajuntament, una placa commemorativa per la seva implicació en aquest torneig i amb el món de l’esport i la inclusió social.

Aquests van ser els resultats dels partits finals:
Prebenjamins (amb la participació de 6 equips)
Campió: +K FUTBOL d’Esparreguera / Finalista: Futbol Sala PIERA
Benjamí (amb la participació de 12 equips)
Campió: SOCIALGRUP d’Igualada / Finalista: LOS COIMBRA de Barcelona
Alevins (amb la participació de 8 equips)
Campió: MASQUEFISIC de Masquefa/ Finalista: SOCIALGRUP de Piera
Infantil (amb la participació de 8 equips)
Campió: +K FUTBOL d’Esparreguera / Finalista: PAKIKOS TEAM de Piera

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*