Inici Poliesportiu Més de 250 participants al torneig de vòlei sorra de Capellades

Més de 250 participants al torneig de vòlei sorra de Capellades

COMPARTIR

Més de 250 persones han participat entre el 20 i el 22 de juliol en una nova edició del Torneig de Vòlei Sorra de Capellades.

Divendres a la tarda va començar aquesta competició que va repartir els equips de 2 i els de 4 jugadors, tant masculins com femenins i mixtes, en sis pistes. Aquest any s’ha canviat la distribució de les pistes, per tal de millorar el seguiment des de la grada, que ha estat molt concorreguda.

Amb l’edició d’enguany es consolida una competició que té molts seguidors de Capellades però també de la comarca. Tal com destaca l’alcalde i regidor d’Esports, Aleix Auber, “aquest any ha acompanyat tant el temps com la participació. Ara ja podem considerar que és una competició consolidada a Capellades i en un emplaçament – a l’esplanada del Capelló- adient per a l’activitat. El bon ambient va predominar totes les jornades, amb música i esport”.

Diumenge a quarts de nou del vespre, després de 3 dies de partits organitzats en un calendari que es va poder seguir puntualment, es va jugar la final i a continuació es va fer l’entrega de premis i els sortejos de material esportiu entre els primers i segons classificats.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*