Inici Destacats Més de 150 patinadors participen en el novè Trofeu de l’Anoia

Més de 150 patinadors participen en el novè Trofeu de l’Anoia

COMPARTIR

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Piera la novena edició del Trofeu de l’Anoia de patinatge. Més de 150 esportistes d’arreu del territori han participat en aquesta competició, que ha comptat amb representants de clubs diversos com el Mataró, Sant Andreu, Ripollet, Lluçanès, Santa Eugènia de Berga, Sentmenat, Cerdanyola, Egara, Igualada, Lloriana, Sant Quirze, Salou, Polinyà i Les Franqueses.

Els aficionats d’aquest esport van omplir el poliesportiu de Piera per gaudir de les actuacions dels participants, entre els quals hi havia esportistes que en alguna ocasió s’han proclamat campions de Barcelona, Catalunya i Espanya.

El Trofeu de l’Anoia de Piera s’ha convertit en tot un referent d’aquest esport i són molts els clubs que cada any mostren el seu interès per participar-hi, tant pel bon ambient com pel nivell de la competició. Des del club volen agrair el treball i l’esforç dels membres de l’organització, els clubs i esportistes participants, l’Ajuntament i els patrocinadors per a fer possible l’èxit d’aquesta edició.

5 PODIS PEL CLUB PATINATGE ARTISTIC IGUALADA 

Va ser el primer trofeu de la temporada per les noies del Club Patinatge Artístic Igualada. Una temporada que vindrà marcada pels canvis establerts per la Federació Catalana de Patinatge a les figures obligatòries de cada categoria, amb la implantació de la nova filosofia “Rollart”, augmentant així el nivell de dificultat dels exercicis.

Es van desplaçar fins a Piera 12 de les 52 patinadores del club, i cal assenyalar que per moltes d’elles era la primera vegada que participaven en un trofeu, cosa que fa més remarcables els excel·lents resultats aconseguits, destacant els 5 podis en les següents categories:
-Ainara Varela: 3ª en Iniciació A.
-Gisela Santiago: 2ª en Iniciació B majors.
-Ana Fernández: 3ª en Iniciació B menors.
-Aina Alburquenque: 1ª en Iniciació C.
-Marina Laporta: 3ª en Iniciació D majors.

La resta de resultats van ser:
-Ivet Bonet: 11ª en Certificat.
-Berta Roset: 7ª en Iniciació A.
-Alexandra Burczynska: 6ª en Iniciació D majors.
-Anna Badia: 7ª en Iniciació D majors.
-Claudia Vanhecke: 8ª en Iniciació D majors.
-Cristina Ramon: 9ª en Iniciació D majors.
-Gisela Laporta: 11ª en Iniciació D menors.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*