Inici Destacats Més de 100 comerços s’han adherit a la campanya iBons d’Igualada

Més de 100 comerços s’han adherit a la campanya iBons d’Igualada

COMPARTIR

Els iBons ja es poden consumir en 100 establiments diferents de la ciutat d’Igualada. Els comerços encara poden sumar-se a la campanya. A la web ibonsigualada.cat poden consultar-se tots els establiments adherits i des d’allà també, els comerços interessats poden gestionar la seva adhesió.

La campanya iBons d’Igualada funciona a través de la compra de bons que el consumidor pot descarregar-se a través de l’aplicació i que pot consumir fins al 12 de desembre o fins a finalitzar les existències. El preu del bo és de 10 euros, dels quals el ciutadà només paga 6 euros i els 4 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada ciutadà pot adquirir fins a 5 bons. Així, qualsevol ciutadà empadronat a Igualada major de 16 anys pot gaudir de 20€ de descompte en les seves compres.

En total, s’han emès bons per un valor de 100.000 euros, dels quals, cada comerç pot disposar d’un màxim de 2.500 euros en bons.

La campanya pretén incentivar la compra en el comerç local a través d’una acció amb la que tant consumidor com comerç surten guanyant.

La campanya, que està organitzada per l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, aconsegueix amb aquesta iniciativa fomentar la compra en el comerç local. iBons és una altra eina per a la dinamització del comerç de la ciutat, un dels sectors més afectats per la situació de pandèmia provocada per la Covid-19.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*