Inici Atletisme Més de 1.000 corredors contra el càncer a Igualada

Més de 1.000 corredors contra el càncer a Igualada

COMPARTIR

Aquest diumenge s’ha celebrat a Igualada la segona edició de la cursa AECC Anoia en Marxa Contra el Càncer. La carrera, solidària, ha estat organitzada per l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona en benefici de l’associació. Tots els diners recaptats es destinaran per finançar projectes de recerca oncològica i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

Més de 1.000 corredors, el que suposa duplicar la participació respecte l’edició de l’any passat, han tenyit de verd el circuit de 5 km, amb inici a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada. A més, els participants han pogut gaudir d’un bon esmorzar, una Màster Class de Zumba i han participat en un sorteig amb magnífics premis.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha estat l’encarregada de portar a terme el lliurament de premis. En categoria masculina, el vencedor de la cursa ha sigut Josep Martínez, amb un temps de 18’37”, seguit de Nicolás Sánchez (18’40”) i Albert Soler (18’56”). En categoria femenina la guanyadora ha sigut Yveth Camús, amb un temps de 23’16”. Aina Eberlé (24’47”) i Gemma Mir (26’26”) han completat el podi.

La cursa ha sigut possible gràcies al patrocini de Calaf Grup i M Piqué, Finques Badia, La Renda Urbana, Servisimo, Silvia Giralt, Sofamel; i a la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, l’Esport Igualada, Igualada 2019, Sanitat i Salut Pública d’Igualada, gimnàs Calfont, Club Atlètic d’Igualada, Consum, Forn de Jorba, Forn de pa i pastes Jaume i Vicenç, Gessami, Targarona i la Unió Empresarial de l’Anoia.

FER UN COMENTARI

*