Inici Destacats Meritxell Humbert abandona ERC i no repetirà com a candidata a Vilanova...

Meritxell Humbert abandona ERC i no repetirà com a candidata a Vilanova del Camí

COMPARTIR

La presidenta comarcal d’ERC Anoia i regidora d’ERC Vilanova del Camí Meritxell Humbert ha presentat la seva renúncia com a presidenta de la mateixa Federació Comarcal i no repetirà com a candidata dels republicans a les properes eleccions municipals a Vilanova del Camí.

El relleu a la comarcal d’ERC es produeix de manera natural, situant provisionalment l’alcalde de Sant Martí de Tous, actual vicepresident, com a nou president de la Federació Comarcal, fins a la propera assemblea.

Humbert ha explicat en una comunicat que la de la seva renúncia “és una decisió complexa, que respon a motius polítics, perquè no comparteixo el rumb de decisions que es volen prendre, a nivell local i comarcal, en el futur mandat de Vilanova del Camí”.

La regidora vilanovina explica que “vaig decidir presentar-me com a candidata a les eleccions municipals del 2015 amb unes idees i uns objectius, que he defensat amb alegría, determinació i molta il·lusió. Han estat tres anys molt intensos. Intensos, enriquidors, emotius, entranyables. Una etapa molt important a la meva vida” que ha desenvolupat “amb compromís amb la ciutadania, responsabilitat, esforç i dedicació; Posant al servei dels veïns de Vilanova, el que conec, el que se fer, la meva persona, perquè crec en el bé comú, per avançar, per a millorar, per a contribuir”.

En el que qualifica de “decisió irrevocable”, Meritxell Humbert té la intenció de “de renunciar totalment la meva vinculació amb Esquerra Republicana tant a nivell local, com comarcal”. Tot i això, Humbert avança que “el fet d’aparcar el projecte iniciat a Esquerra, no vol dir abandonar la il·lusió de seguir aportant al municipi, ho continuaré fent, perquè és el que més m’estimo, encara que sigui amb una altra fórmula”.

Humbert també té paraules d’agraïment per “la col·laboració de tothom que m’ha ajudat en algun o altre moment” i pels “socis de govern, V365 i PDeCAT, per fer-nos partícips d’una etapa apassionant al Govern de Vilanova” en la que reconeix que “ha estat tot un honor haver tingut l’oportunitat de treballar per fer una millor Vilanova per a tots”.

2 COMENTARIS

  1. Si abandona el partit, per moral i ètica hauria de abandonar l’acta de regidor; sinó passarà a ser una trànsfuga i potser se li veurà massa que aquesta senyora estava on estava per les cadires.

FER UN COMENTARI

*