Inici Destacats El mercat de Vallbona es traslladarà a la plaça de l’Església i...

El mercat de Vallbona es traslladarà a la plaça de l’Església i el carrer nou

COMPARTIR

El ple de l’Ajuntament de Vallbona ha aprovat amb els vots a favor de la CUP, Veïns amb Veu, ERC i el regidor Jordi Rabell, i en contra de PSC i Junts, canviar d’ubicació el mercat de venda no sedentària que se celebra els divendres i situar-lo dins de l’àmbit de la plaça de l’Església i del carrer Nou, del número 59 al 63. Els motius de la decisió són millorar el trànsit rodat de la ubicació actual i també situar el mercat en una zona més cèntrica i més propera als comerços del municipi.

També s’ha modificat l’article de l’Ordenança del mercat de venda no sedentària que determina el nombre màxim de parades i autoritzacions, i metres de parades. A partir d’ara es consideraran parades petites les que siguin més petites de 4 metres, i es consideraran parades grans les que facin més de 4 metres i menys de 7, que serà la mida màxima que podran tenir.

L’Ajuntament sotmetrà aquests acords a informació pública durant 30 dies hàbils a partir de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. El text de les modificacions també es podrà consultar al Tauler electrònic del web municipal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*