Inici Destacats El Mercat del Pla d’Òdena celebra diumenge la Festa de la Tardor

El Mercat del Pla d’Òdena celebra diumenge la Festa de la Tardor

COMPARTIR

Aquest diumenge 29 d’octubre el Mercat del Pla d’Òdena celebrarà la Festa de la Tardor amb un bon grapat d’activitats durant tot el matí. Així, el visitant es trobarà ambientació des de les deu del matí fins a les dues del migdia. Hi haurà actuacions de balls de country a càrrec del grup de country d’Òdena, tallers infantils, photocall, jocs gegants per a nens i un circuit de tricicles. A més a més, la Festa de la Tardor també estarà ambientada amb una castanyera que estarà fent castanyes al foc i convidant a tothom fins a exhaurir les existències.

Per aquelles compres que es realitzin a les parades del mercat i que siguin superiors a 5€, al comprador/a se li lliurarà un tiquet per a entrar en el sorteig d’un val de 50€ que podrà bescanviar en qualsevol de les parades del mercat d’aquell mateix diumenge o el següent. En total, se sortejaran dos vals de 50€. El sorteig tindrà lloc a les 13h a l’espai d’activitats i balls i els dos números afortunats s’anunciaran per megafonia.

A les parades habituals, se li sumaran aquest diumenge uns estands solidaris d’entitats sense ànim de lucre com el de Kimokap i altres parades informatives de protectores d’animals.

L’objectiu de la jornada és compartir amb els veïns i veïnes del Pla d’Òdena i dels municipis del voltant una matinal d’activitats lúdiques que contribueixin a la dinamització del mercat a la mateixa vegada que es gaudeix en germanor del barri del Pla d’Òdena i és que com el seu eslògan indica: “El Mercat del Pla, el millor pla dels diumenges”.

El Mercat del Pla d’Òdena va obrir portes per primera vegada el passat mes de juny com a prova pilot, actualment compta amb més de trenta parades i una gran fluïdesa de visitants. L’organització fa una valoració molt positiva i treballa per consolidar aquesta iniciativa i convertir-la en un vertader pol d’atracció d’activitat econòmica i social pel barri.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*