Inici Destacats El Mercat de la Masuca prepara el primer “Mercat Animat”

El Mercat de la Masuca prepara el primer “Mercat Animat”

COMPARTIR

L’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca d’Igualada organitza, el proper dissabte 28 de setembre, la primera edició del “Mercat Animat”, una nova jornada gastronòmica que permetrà als visitants degustar els millors productes del Mercat de la Masuca.

Amb aquesta finalitat, els paradistes que hi participen prepararan un platet amb alguns de seus millors productes i l’oferiran a totes aquelles persones que vulguin tastar el sabor del Mercat.

Cada parada participant prepararà un plat diferent i els assistents podran adquirir els que vulguin per un euro cadascun. Aquesta activitat es durà a terme en una zona habilitada al carrer Virtut, al costat del mateix del Mercat, entre les 9 del matí i les 2 de la tarda, amb el que els paradistes igualadins proposen esmorzar o fer un vermut. A més, hi haurà música per amenitzar la jornada i un taller de pintar cares per a la canalla.

El “Mercat Animat” és una iniciativa de l’Associació de Botiguers de la Masuca que compta amb la col·laboració del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada.

El Mercat de la Masuca també és l’escenari cada primavera del Vademercat, una iniciativa gastronòmica dels seus paradistes que gaudeix d’èxit d’acollida des de la seva primera edició, ara fa quatre anys.

FER UN COMENTARI

*