Inici Festes El Mercat Figueter torna a Capellades

El Mercat Figueter torna a Capellades

COMPARTIR

Com cada any, el segon diumenge de Quaresma arribarà el Mercat Figueter de Capellades amb moltes i variades propostes ja des del dissabte.

Així per exemple aquest dissabte al matí tindrà lloc el Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy, que enguany arriba a la seva 33 edició i que dedicarà el seu premi Capellades a “Exteriors de la torre i de la fàbrica Guasch”.

El Mercat Figueter coincidirà amb el Dia de la Dona Treballadora i per això moltes de les activitats seran en clau de gènere. Aquest serà el cas, per exemple, dels dos passis de “Memòries líquides. Veus dels safareigs”, que Rosa Vendrell escenificarà a la plaça Verdaguer, dins El Safareig.

Els més joves també tindran propostes dissabte, amb el Bubble Football + Archery Tag, un futbol que es juga dins una bombolla i un posterior combat d’arquers.

El plat fort de dissabte al vespre serà el concert Rise, amb The Sey Sisters, que es farà al Teatre La Lliga – amb entrada general a 12€ i 9€ per als socis i sòcies de La Lliga.

El regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras, explica com “la nostra Fira sorprendrà tothom aquest 2020. Sabrem encaixar la commemoració del 8-M en una programació eminentment lúdica i pensada per a totes les edats. Avancem activitats a dissabte per poder-ne programar més i habilitem una gran zona d’aparcament diumenge per facilitar l’arribada de visitants. A més, tenim reservada una sorpresa que farà que l’edició d’enguany sigui recordada durant molt de temps, ja ho veureu!”.

Durant tot el diumenge, els actes són diversos i estaran repartits pels carrers i places de la vila. A la plaça de Catalunya hi haurà entitats i comerços i s’hi anirà fent diferents actuacions i propostes.

A la plaça Verdaguer hi haurà una mostra de vins i caves de proximitat; al passeig Immaculada Concepció, exposició de caravanes i autocaravanes; ambientació floral al centre; animació teatral als carrers i sorpreses en espais fins ara no habituals.

Es consolida també el Ral·li fotogràfic, concurs reconegut enguany per la Federació Catalana de Fotografia i vàlid per a l’obtenció de diversos títols oficials.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*