Inici Destacats El memorial de pàdel Gabriel Pérez Escalante s’incorpora a un torneig més...

El memorial de pàdel Gabriel Pérez Escalante s’incorpora a un torneig més ampli

COMPARTIR

A l’INFINIT s’organitzarà el TORNEIG MYRLINE i +LAQCOLORS del 12 d’Octubre al 16 d’Octubre. Dins d’aquest torneig setmanal s’ha inclòs el recordatori del sisè aniversari de la pèrdua de Gabriel Pérez Escalante. Els organitzadors com la família del Gabriel pensem que aquest recordatori s’ha d’ampliar i fer-se cada any més gran. Ara que farà 6 anys que ens va deixar, un 23 d’agost de 2016 per una apendicitis que no es va diagnosticar a temps a l’Hospital de Igualada.

El torneig començarà el dimecres 12 d’Octubre al matí i aprofitant que és festiu començarem els partits a primera hora fins a la tarda / nit. Tan dijous 13 tarda / nit i divendres 14 tarda / nit hi haurà partits de classificació. Dissabte 15 tot el dia hi haurà tots els quarts de finals i semis i finals de Mixtes, i Diumenge 16 fins el migdia seran els partits de Semifinals i Finals Masculines i Femenines. Quan acabin les finals cap allà les 14:00h faran el minut de silenci per recordar al Gabriel just abans de l’entrega dels premis als campions i finalistes i més tard es farà un sorteig presencial amb tots els assistents.

Des del mateix dimecres 12 d’Octubre fins diumenge 16 hi haurà instalada una barra a les pistes a càrrec de la CAFETERIA INFINIT, on serviran entrepans de tot tipus i beguda.

Per qui es vulgui apuntar pot contactar amb l’Oriol, el Coordinador del Infinit, per xarxes socials o a recepció de l’Infinit; hi ha temps fins dilluns 10 d’Octubre que es faran els grups d’emparallaments.

L’organització vol agrair a la familia PEREZ ESCALENTE, als esponsors principals i col.laboradors que han contribuit amb donacions i regals pel sorteig final.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*