Inici Destacats Membres dels igualadins “Scriptorium” fan ple a diversos concursos literaris

Membres dels igualadins “Scriptorium” fan ple a diversos concursos literaris

COMPARTIR

Un cop per setmana, al Local del barri del Barri de Xauxa d’Igualada s’hi reuneixen els membres del grup d’escriptura Scriptorium. Allà dediquen la tarda a parlar dels textos que ells mateixos escriuen, i entre tots comenten les coses bones i les coses que ho són menys amb la intenció final de fer una crítica positiva i constructiva, escoltant totes les opinions sempre amb l’objectiu de millorar. La qualitat principal d’aquest grup d’escriptura és la seva heterogeneïtat, cosa que afavoreix la diversitat de punts de vista sobre un mateix text i ajuda a veure matisos i detalls que se li poden escapar al propi autor. Aquest octubre el grup ha començat el seu tercer curs recollint el fruit de la feina feta amb dedicació i constància, i bona part dels integrants de l’Scriptorium ha estat premiada en concursos literaris.

Per una banda, aquest cap de setmana passat, al centre cívic El Coll-la Bruguera de Barcelona, es van entregar els premis literaris Grau Miró de tanka, haiku i relat hiperbreu. En aquesta última categoria els tres guanyadors van ser Rafa Moya (1r premi), Javi Fernández (2n premi) i Margarita Molins (3r premi). A més a més, Margarita Molins va fer doblet guanyant també el segon premi en la categoria de tanka. Per altra banda, durant el Mercat de Lletres d’Igualada es van entregar els premis del I Concurs de microrelat eròtic en català organitzat per l’APLEC (Associació Promotora de la Llengua Catalana) i els guanyadors, dos en aquest cas, van ser Jesús Cerezo en el primer lloc i Georgina Guixà en el segon. Tots els relats guanyadors d’aquests concursos havien estat treballats prèviament a l’Scriptorium, i els premis són un reconeixement a la bona feina que es fa al grup i anima els seus membres a seguir treballant i produint literatura en aquesta línia.

Amb la voluntat de seguir sent un grup eclèctic i que cada trobada sigui més enriquidora que l’anterior, l’Scriptorium està obert a noves incorporacions per a tots aquells que estiguin interessants en escriure, aprendre, i fer-ho envoltat d’amics.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*