Inici Destacats ‘Melendi’ del montbuienc Luís Luque, primer gos en participar a sis campionats...

‘Melendi’ del montbuienc Luís Luque, primer gos en participar a sis campionats del món

COMPARTIR

El cap de setmana del 7-8 d’Octubre el montbuienc Luis Luque, entrenador y mundialista d’agility, va assistir al Campionat del Món d’Agility que es celebrava a Liberec, a la República Txeca.

Per sisè cop consecutiu va anar amb el seu canitx Melendi a lluitar pel títol de campió del món, tot i que no van poder arribar al seu objectiu. Des de l’Escola Canina Rivalcan remarquen, però, que el petit canitx Melendi és un gos especial, perquè es tracta de l’únic gos a Catalunya i a tot l’Estat que ha arribat a disputar sis campionats del món.

Prova puntuable pel Campionat d’Espanya d’Agility a la Torre de Claramunt

El primer cap de setmana d’octubre La Torre de Claramunt acollia més de 100 aficionats i amants dels gossos en dues jornades plenes d’activitat d’agility per aquestes mascotes. La prova, que era puntuable per al campionat d’Espanya d’Agility, va tenir com a jutge a Domingos Carneiros de Portugal.

Els gossos participants van venir d’arreu de Catalunya i també es va comptar amb la presencia de competidors d’Euskadi i Alacant
La prova va començar dissabte a les tres de la tarda i no va acabar fins ben entrada la nit, cap a les nou del vespre. El diumenge la cita va ser a dos quarts de nou del matí i va acabar cap a les dues del migdia.

L’organització va habilitar un espai d’acampada amb servei de WC i dutxes per a les persones que venien de fora. També hi va haver servei de cafeteria bar durant tota la jornada.

La jornada estava organitzada pel Club d’Agility Miramar i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, l’hospital veterinari Veter-Centre, Talleres Carrique i Obres i Excavacions Escala.

FER UN COMENTARI

*