Inici Atletisme Melanie Salgado i Sergi Ariaca, guanyadors de la 35a Pujada al Dipòsit...

Melanie Salgado i Sergi Ariaca, guanyadors de la 35a Pujada al Dipòsit de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Vilanova del Camí va celebrar aquest diumenge una nova edició de l’emblemàtica Pujada al Dipòsit. Unes 150 persones, entre atletes, caminaires i excursionistes de la Colla, van participar-hi malgrat les baixes temperatures i la prudència davant l’augment de contagis per COVID.

La manca del reclam que suposa la botifarrada popular, va fer minvar  la participació. L’ambient, però,  es va mantenir amb el to festiu i familiar que és habitual en aquesta matinal esportiva, entre les persones que van pujar tot desafiant el dia més fred de l’hivern, -6 °C.

L’organització va oferir aigua i fruita a l’arribada i va mantenir la foguera encesa per a l’escalf dels participants.

Poc abans de les onze del matí es fa l’entrega de premis de la prova atlètica de mans del regidor d’esports Rafael Gabarri  i de les regidores d’Igualtat i Gent Gran, Laura Pavón i la de Règim Interior, Susana Gutiérrez.

Els trofeus d’enguany consistien en uns tradicionals bastons de bosc o de boletaire -bastó d’or, de plata i de bronze-,  i també en  la tradicional panera de fira per als dos vencedors absoluts.

En l’apartat de classificacions, l’atleta de l’Ironwill Barcelona, Sergi Ariaca Campeny s’estrenava a la prova i vencia amb un temps de 13’ 53”, seguit de Nico Pastor (independent) amb un crono de 14’ 23” i d’Albert Costa Llobet del CA Baix Montseny amb 14’ 34”.

En fèmines la guanyadora va ser Melanie Salgado del Masquefa Trail amb un crono de 20’ 22”, seguida de Mònica Palomino (independent) amb 21’ 49” i la jove Jana Rueda del CERRR amb un temps de 21’ 51”.

Francisco Camacho va ser reconegut com l’atleta més veterà i Lluc Martin i Bernat Rueda van pujar al graó dels més joves de la prova.

Seguidament, i com és tradició els participants van anar baixant a peu cap a la vila per participar de la Fira del Camí Ral.

Les classificacions es poden consultar al web municipal.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*