Inici Societat Matinal de millora i manteniment a l’entorn de la Tossa

Matinal de millora i manteniment a l’entorn de la Tossa

COMPARTIR

Els membres de la Fundació de la Tossa han realitzat una nova matinal voluntària de manteniment i preservació dels espais i voltants de La Tossa.

Aquestes matinals es fan de forma periòdica, amb la finalitat de cuidar i desbrossar els diferents espais: zona del jardí botànic, Mirador, esplanada del castell, accessos, petites millores de condicionament de mobiliari, espai pic-nic, etc.

Per contribuir a la cura de l’entorn de La Tossa i afavorir espais agradables i nets per passejar, des de la Fundació es convida a totes les persones visitants que tinguin en compte les següents recomanacions:

Fer ús de les papereres que es troben a diferents zones de l’entorn. Si són bosses grans amb molta deixalla o vidre, deixar-ho directament als contenidors que hi ha a la zona d’aparcament.
Llançar les burilles dins les papereres, per evitar risc d’incendi.
Recollir els excrements dels gossos.

D’abril fins al 31 octubre, l’Oficina de Turisme, l’església i la Torre de Defensa estan obertes dimecres i dijous de 10.00 a 13.00 h, divendres i dissabtes de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h, i diumenges de 10.00 a 14.00 h.

Cada segon diumenge de mes, a les 12.00 hi ha visita guiada. El punt de sortida és davant la porta de l’església i la durada és d’aproximadament una hora/hora i quart.

La Fundació La Tossa conjuntament amb l’Ajuntament de Montbui, formen el Consorci de la Tossa, que vetlla per a la cura i difusió d’aquest patrimoni històric i cultural de la comarca de l’Anoia.

FER UN COMENTARI

*