Inici Societat Matinal de Dimarts de Diàlegs per definir la marca d’Igualada

Matinal de Dimarts de Diàlegs per definir la marca d’Igualada

COMPARTIR

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) centra aquest trimestre a respondre la pregunta “Igualada, ciutat de què?”. Després de la sessió introductòria titulada “Enfoquem” i que es va fer fa dos dimarts, ara s’ha convocat la segona sessió amb el títol de “Debatem”. Serà aquest dissabte, 25 de novembre, a les 10 del matí, a l’edifici de Adoberia Bella, al barri del Rec, al costat del Museu de la Pell.

Durant tot el matí s’analitzarà amb diferents grups de treball quina pot ser la marca d’Igualada. L’objectiu és analitzar quina marca té la ciutat, què identifica Igualada, com es projecta interioriment i exteriorment i escoltar les propostes de tots els participants. La sessió està oberta a tothom i inclourà cafè i vermut. Es recomana inscriure’s abans al formulari que hi ha a la web dimartsdedialegs.cat per preparar la logística de la matinal de treball.

La tercera sessió que tancarà aquest trimestre de DdD serà “Proposem” i es farà el dimarts 12 de desembre a les 8 del vespre, altre cop a l’Ateneu. S’hi presentaran les conclusions i s’interpel·laran els actors locals vinculats a la marca d’Igualada perquè puguin opinar públicament sobre el que es digui i fer el debat final sobre la marca de la ciutat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*