Inici General Masterclass de hip hop i break dance a càrrec de l’Estudi Dell’Arte

Masterclass de hip hop i break dance a càrrec de l’Estudi Dell’Arte

COMPARTIR

[Img #32601]Els estils més urbans de la dansa fan una parada a Igualada aquest dissabte 15 d’octubre de 2016, de la mà de l’Estudi de Dansa i Expressió Dell’Arte, que celebra aquest any el seu 40è aniversari. El centre d’aprenentatge igualadí prepara una Mostra de ball de Hip-hop i Break-Dance i una Masterclass gratuïta i oberta en la qual hi podrà participar tothom qui vulgui (a partir de 6 anys).

 

Tindrà lloc el dissabte 15 d’octubre des de les 11h del matí, a la pista de l’Ateneu Igualadí (c/ Sant Pau, nº 9 – Igualada) i, en cas de mal temps es traslladaria al vestíbul del mateix Ateneu. Dell’Arte, centre organitzador de la iniciativa, fa una crida a totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta jornada intensa, en la qual es demostraran els moviments artístics més identificatius d’aquest tipus de cultura urbana. Un esdeveniment ple d’activitat, de ritm e i de « flow» a càrrec d’en Sergio Temporal, un Bboy professional que ha guanyat diversos premis i concursos fent Bboying (o el que es coneix com Break-Dance), i que ensenyarà passos molt creatius al públic participant per tal que els provin, se’ls aprenguin i els ballin de la millor manera: vivint-ho. No et quedis amb les ganes, reserva’t el dissabte, posa’t roba còmoda i vine a ballar, vine a viure-ho!

 

Per a més informació dirigiu-vos a l’Estudi dell’Arte (c/ Esquiladors, nº 35 – Igualada 08700), podeu trucar al seu telèfon 93 804 30 81 o consultar a les xarxes socials (Facebook, Instagram) de Dell’Arte.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*